SILHORKO

Vores team består af specialister med baggrund som blandt andet maskinmester, kemiingeniør, maskiningeniør eller procesteknolog – alle med fokus på ren vandbehandling. 

Stand nr. GUL

STAND: PLATEAU 1E

Når vand er mere end bare vand

Hos SILHORKO behandler vi vand. Vand, som vi alle drikker. Vand, der opvarmer vores huse. Vand, som indgår som hovedingrediens i mange af de fødevarer vi indtager, herunder øl. Vand, som bliver til damp. Vand, som anvendes til rengøring osv. Vi kan ikke leve uden vand, og det skal være rent!

Muligheder for dig

Vi er en international arbejdsplads i hastig vækst med mange afvekslende, udfordrende og udviklende opgaver

Bæredygtig vandbehandling

SILHORKO er en del af Grundfos, hvor vi hver dag arbejder med bæredygtige løsninger som kan sikre rent drikkevand til verdens befolkning og nedbringe vandforbruget i industrien, og derved bidrage til at løse de aktuelle klimaudfordringer.

Vi udvikler og producerer selv vores vandbehandlingsanlæg, hvilket gør det muligt for os at agere hurtigt på produkttilpasninger, når der stilles nye krav til udstyr eller vandkvaliteten. Vores vandbehandlingsanlæg sælges uden for Danmark under navnet EUROWATER, primært via 23 salgs- og servicekontorer i egne datterselskaber fordelt på 14 lande.

Frihed til at vokse

Vi er en international arbejdsplads i hastig vækst med mange afvekslende, udfordrende og udviklende opgaver. Vi lægger vægt på at have selvstændige medarbejdere, som værdsætter at arbejde med en høj grad af frihed under ansvar.

Vores dagligdag bygger på accept af og respekt for forskelligheder i de enkelte medarbejderes arbejdsfunktioner og de enkelte medarbejderes fag og individualitet.

Er rent vand din fremtid?

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT