Niras

Som en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder bidrager vi til at løse en lang række af de største samfundsudfordringer

Stand nr. GUL

STAND: KANTINE NR. 20

Vi bygger morgendagens samfund bæredygtigt

NIRAS er en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder. Med vores mere end 7000 igangværende projekter er vi med til at drive den bæredygtige udvikling sammen med vores kunder.

Vi ansætter engagerede specialister, projektledere og ledere, der tager ansvar og gør en forskel i vores kunders projekter. Vi har rammerne og en unik kultur og flad ledelsesstruktur, der giver dig de bedste muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Muligheder for dig

Vil du være med til at skabe en mere bæredygtig fremtid gennem udfordrende projekter?

OM NIRAS

Hvordan bygger man en CO2-neutral juicefabrik? Hvad kræver det at udvide togforbindelserne i det uvejsomme Østnorge? Hvordan bør verdens bedste børnehospital konstrueres? Og hvad skal der til for at beskytte havpattedyr, fisk og fugleliv, når den kommende energiø skal anlægges i Nordsøen? Det er den slags spørgsmål, som NIRAS finder svar på.

NIRAS er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke markedspositioner i Nordeuropa og globale projektleverancer. Vi arbejder på 7.000 igangværende projekter fra vores 51 kontorer i Europa, Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. Men uanset hvor i verden du møder os, så arbejder vi med digitalisering, bæredygtighed og kvalitetsrådgivning som hjørnesten.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT