johnson controls

Johnson Controls er en førende diversificeret og bæredygtig teknologi- og multiindustriel virksomhed, der betjener en lang række kunder i mere end 150 lande.

Stand nr. GUL

STAND: PLATEAU 1D

Hvis du ønsker at blive en del af et fantastisk miljø, hvor faglig udvikling, trivsel og det gode samarbejde prioriteres, så skal du kigge forbi vores stand til jobtræf på Navitas d. 2. november 2022.

Hos os bliver du en del af en global organisation, hvor du kan være med til at gøre en forskel til gavn for en mere bæredygtig verden.

Muligheder for dig

Vis os din passion for innovation, så vil vi udfordre dig til at hjælpe os med at skabe et bedre i morgen. Vi støtter dig på alle niveauer af din karriere

Johnson Controls er en førende diversificeret og bæredygtig teknologi- og multiindustriel virksomhed, der betjener en lang række kunder i mere end 150 lande. Med et globalt team på over 130.000 medarbejdere skaber vi intelligente bygninger, effektive energiløsninger og integreret infrastruktur.

Hos Johnson Controls Denmark har vi flere forretningsområder heriblandt Sabroe Factory, Globale Marine DK, Køleteknik, IR Engineering, og Global Sabroe Parts. Vi udvikler, producerer og markedsfører komponenter, styringssystemer samt komplette og energioptimerende køle-, fryse- og varmepumpeanlæg til både industrielle og maritime formål (HVAC&R).

Med mere end 125 års erfaring bestræber vi os på at vægte bæredygtigheden højt, gå op i sikkerhed og tryghed, mens vi leverer den bedst mulige kundeoplevelse. Vores drivkraft er at levere innovation, der gør mennesker og verden bedre.

Vi sætter en stor ære i at være en dynamisk og givende arbejdsplads med en mangfoldig medarbejderstab, hvor der er plads til alle. Derfor har vi også mange forskellige nationaliteter ansat hos os.

Hos Johnson Controls er sikkerheden en central prioritet, og vi tror på, at en virksomhedskultur med plads til innovative idéer, medarbejderindflydelse, socialt fællesskab og samarbejde på tværs af afdelinger og grænser kan være med til at optimere og effektivisere vores virksomhed samt skabe de rette betingelser for både faglig og personlig udvikling.

Vil du være en del af noget større, hvor mulighederne er mange både nationalt og internationalt, hvor du kan få både individuel udvikling og faglig sparring, så kig forbi vores stand.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT