Aarsleff rail a/s

Som en af Danmarks førende jernbaneentreprenører har vi fokus på effektive og innovative løsninger, og stræber altid efter vores kunders tilfredshed og for at fremme samarbejdet både før, under og efter projekterne

Stand nr. GUL

STAND: FOYER F4

Som Danmarks førende jernbaneentreprenør har vi fokus på effektive og innovative løsninger. Vi bygger en vigtig del af samfundets infrastruktur og bidrager aktivt til den grønne omstilling. Vi har fokus på dialog og arbejder for at fremme samarbejdet med vores kunder både før, under og efter projekterne.

Muligheder for dig

Aarsleff Rail søger løbende kvalificerede medarbejdere. Læs mere hvis du brænder for at arbejde med jernbaneprojekter

Er du en faglig dygtig holdspiller?

Hos os bliver du en del af holdet, som planlægger og gennemfører fx sporfornyelser, betonbroer og kørestrømsanlæg. Vi ved, at ikke alle nyuddannede er eksperter i jernbaneanlæg. Men er du en fagligt dygtig holdspiller, der udfordres af en kombination af opgaver på kontor og byggeplads, har vi jobbet til dig. Du får gode rammer for videreuddannelse og udvikling – og en åben og ansvarlig arbejdsplads. Du bliver udfordret af erfarne kollegaer i et gensidigt samarbejde, hvor vi også regner med dit bidrag.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT