SILHORKO

Vores team består af specialister med baggrund som blandt andet maskinmester, kemiingeniør, maskiningeniør eller procesteknolog – alle med fokus på ren vandbehandling. 

Ren vandbehandling – siden 1936

Hos SILHORKO udvikler og fremstiller vi driftssikre vandbehandlingsanlæg – og det har vi gjort siden 1936. Vores anlæg bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse.

Takket være et bredt produktsortiment, mange års erfaring og teknisk know-how kan vi levere komplette løsninger til en bred vifte af industrier og anvendelsesområder, herunder kedelvand, procesvand, kølevand, skyllevand og drikkevand.

Muligheder for dig

Vi er en international arbejdsplads i hastig vækst med mange afvekslende, udfordrende og udviklende opgaver

Rent vand - din fremtid?

Hos Silhorko-Eurowater behandler vi vand. Vand, som vi alle drikker. Vand, der opvarmer vores huse. Vand, som indgår som hovedingrediens i mange af de fødevarer vi indtager – herunder øl. Vand, som bliver til damp. Vand, som anvendes til rengøring osv. Vi mennesker kan ikke leve uden vand, og det skal være rent!

SILHORKO som arbejdsplads

Vi er en international arbejdsplads i hastig vækst med mange afvekslende, udfordrende og udviklende opgaver. Vi lægger vægt på at have selvstændige medarbejdere, som værdsætter at arbejde med en høj grad af frihed under ansvar. Vores dagligdag bygger på accept af og respekt for forskelligheder i de enkelte medarbejderes arbejdsfunktioner og de enkelte medarbejderes fag og individualitet.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen