Eltronic Group

Eltronic A/S og Eltronic FuelTech A/S er begge virksomheder, der hører under Eltronic Group

Vores værdier, vision og mission en integreret del af, hvem vi er. De former udgangspunktet for vores daglige arbejde, og de guider os i, hvordan vi arbejder sammen med hinanden, vores kunder og partnere.

Muligheder for dig

Vil du være en del af et dynamisk arbejdsmiljø?

Eltronic A/S

Eltronic A/S er en ingeniørvirksomhed med mere end 20 års erfaring med produktionssystemer og automation. Virksomhedsmålet er at være kundernes foretrukne partner samt at øge deres globale konkurrenceevne og bæredygtighed.

Eltronic A/S udvikler, leverer og servicerer automations- og produktionsløsninger til vores kunder i fødevare-, life science- og fremstillingsindustrien. Vi arbejder inden for hele værdikæden og kan indgå i projekter fra tidlig rådgivnings- og konceptfase til fremstilling, installation, test og service. Eltronic A/S beskæftiger ingeniører og teknikere indenfor en bred vifte af discipliner og med mange forskellige kompetencer.

https://eltronic.dk/da/

Eltronic FuelTech A/S

Eltronic FuelTech A/S specialiserer sig i løsninger til den maritime industri med det formål at gøre det muligt for skibe at sejle på alternative, grønnere brændstoffer. Eltronic FuelTech arbejder for at udvikle innovativ integreret maritim teknologi, der leverer verdensomspændende bæredygtighed.

Produktporteføljen består af høj- og lavtryksudstyr til dual fuel motorer, og virksomheden tilbyder løsninger i alle faser af produktudviklingscyklussen – fra konceptudvikling og fremstilling til installation, eftersalg og service. Eltronic FuelTech A/S beskæftiger ingeniører og teknikere, der både dækker specialiseret samt bred viden inden for branchen.

https://eltronicfueltech.com/

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT