Sweco

Sweco er Europas førende rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed

Transforming society together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund.

Sammen med vores kunder skaber vores ingeniører, arkitekter og andre specialister løsninger, der gør vores samfund mere bæredygtigt. Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Muligheder for dig

Vi hylder forskellighed. Både fagligt og menneskeligt. Og lige nu har vi plads til flere forskellige personligheder.

Vi er ikke ens. Det er det, vi har til fælles

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. Vi har det til fælles, at vi er forskellige. På tværs af fagligheder samarbejder vi om alle byggefagets æstetiske og tekniske discipliner. Vi tror nemlig ikke blot at ingeniører, arkitekter og andre faglige ekspertiser skal arbejde sammen. Vi tror, at vi bliver både bedre og klogere af at sidde sammen. Med den fælles ambition at bygge et mere bæredygtigt samfund.

Udvikling er ikke en mulighed, men et krav

I Sweco bliver du del af en kultur, hvor udvikling står højt på dagsordenen. For skal vi designe fremtidens bæredygtige byer og samfund kræver det, at vi udvikler og udfordrer os selv på vores kompetencer og ekspertiser. Som ny medarbejder vil du derfor opleve, hvordan vi tager imod dig fra første arbejdsdag med onboarding kurser, løbende læringsaktiviteter, workshops og fagdage.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT