CRH Concrete A/S

Danmarks stærkeste råhusleverandør til byggeri. Vi er førende specialister inden for systemløsninger til bæredygtige byggerier af beton og letbeton.

BLIV UDFORDRET PÅ DIN VIDEN

- et spændende sted at være og lære

Har du ambitioner om at blive udfordret og bruge din uddannelse på mange krævende prestigeprojekter? 

Der er gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen personlige udvikling. Hos os går der ikke lang tid fra beregning til støbning og montage, og du vil opleve mange typer af projekter – fra enfamiliehuse til supersygehuse – og alt der i mellem.

Muligheder for dig

Vil du med på branchens stærkeste byggehold?

ARBEJDE I CHR CONCRETE

Som medarbejder hos CRH Concrete sætter du hurtigt masser af markante byggespor over hele landet. Spor der bliver stående i mange år frem. CRH Concrete er en attraktiv arbejdsplads, som hele tiden udvikler sig.

Vi sætter positive fodaftryk i byggebranchen ved at overholde vores kerneværdier: Integritet, ærlighed og respekt for loven.

OM OS

Ca. 1.400 medarbejdere fordelt på 10 fabrikker i hele Danmark. CRH Concrete A/S er en del af den internationale byggevarekoncern CRH plc, der med ca. 77.000 medarbejdere fordelt i 29 lande er blandt verdens største byggematerialekoncerner.

Det betyder, at vi også kan give dig den unikke tryghed, der ligger i at have branchens tungeste dreng i ryggen. Du får masser af stærke valgmuligheder med markedets førende brands: BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT