MT Højgaard

Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i

Vi bygger videre på 100 års erfaring

MT Højgaard Danmark har i mere end 100 år skabt tusindvis af bygge- og anlægsprojekter. Vi lever af vores evne til at styre og lede projekter og bruge vores faglighed til at få dem sikkert i hus. Det kan du også komme til som en del af MT Højgaard Danmark.

Muligheder for dig

Kickstart din karriere i byggebranchen hos os

Ambitioner og udvikling

Kom i praktik hos MT Højgaard Danmark

Vi har gang i mange spændende projekter, og flere er på vej. Til dem søger vi både praktikanter og nyuddannede til vores graduate-program.

Vi er ambitiøse og stiller høje krav til dig. Men du får også gode muligheder for at udvikle dig og få hands-on erfaring hos os. Vi forventer, at du:

  • Kan samarbejde med alle
  • Er nysgerrig og tør tænke nyt
  • Er systematisk og struktureret
  • Har et højt fagligt niveau

Kom med på et af vores igangværende projekter og få livet på et bygge- eller anlægsprojekt helt ind under huden. Lige nu arbejder vi bl.a. på et nyt sundhedsvidenskabeligt fakultet til AAU, en bro over Gudenåen ved Silkeborg, Science & Innovation Hub til AAU og renovering af boligblokke i Frederikshavn.

Hos os er det gode samarbejde hverdag. Du bliver en del af teamet på pladsen og får ansvar for dine egne opgaver – med sparring fra dygtige, engagerede kollegaer.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT