per aarsleff A/S

Aarsleff er en førende dansk entreprenørkoncern. Vi har gjort det til vores speciale at udtænke, planlægge og gennemføre store projekter inden for infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri – fra projektering til aflevering. Med udgangspunkt i en stærk position i Danmark og Østersøregionen løser vi projekter i det meste af verden

Hør hvordan praktik hos Aarsleff åbner en verden af muligheder

Muligheder for dig

Læs mere om vores samarbejde med studerende, herunder mulighederne for praktik

Fascineres og udfordres du af komplekse byggerier?

En meningsfyldt hverdag med synlige resultater

Lige nu er Aarsleff involveret i nogle af Danmarks største og mest spændende byggerier. På Femern-projektet skal vi udføre verdens længste sænketunnel til biler og tog – det bliver Danmarkshistoriens største anlægsprojekt. På havnen i Aarhus opfører vi Danmarks højeste bygning, Lighthouse. I København anlægger vi letbane, og på Bernstorffsgade udfører vi Danske Banks nye hovedsæde, som er en af landets største totalentrepriser.

Uanset projektets størrelse så er kompleksitet med til at drive os. Vi fascineres af både store, små og enestående projekter, som giver mening – både for os og for samfundet. Vi tager ansvar, går forrest og bidrager til den grønne omstilling, som skal fremtidssikre bygge- og anlægsbranchen. Vi motiveres af høj faglighed, og vi udfordrer projekterne, så vi finder de bedste løsninger. Sådan sætter vi vores præg på den danske infrastruktur.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT