WSP

Vores eksperter søger altid udfordringer, og vi bruger vores faglige nysgerrighed til at finde innovative løsninger på komplekse problemstillinger. Vi brænder for at føre vores ideer ud i livet, så vi i fællesskab kan skabe et bæredygtigt samfund, som imødekommer fremtidens udfordringer.

WSP Danmark er en rådgivende ingeniørvirksomhed med ca. 500 medarbejdere i Danmark og Grønland. Med danske rødder, der går mere end 150 år tilbage, arbejder WSP Danmark med at løse nogle af de store udfordringer inden for klimatilpasning, natur, miljø, forsyning, infrastruktur og bæredygtigt byggeri. Vi er en del af WSP, der er en af de førende rådgivere i verden med mere end 50.000 medarbejdere.

Muligheder for dig

Vi tilbyder et væld af muligheder på tværs af vores organisation – både i Danmark og i udlandet. Find et job, der lever op til dine forventninger. 

Vi hed tidligere Orbicon, og blev en del af WSP i 2019

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT

JOBTRÆF QUIZZEN - DELTAG OG VIND!

Test din viden og lær virksomhederne at kende, måske det bliver din fremtidige arbejdsplads? Svar rigtigt på 6/6 spørgsmål, og deltag automatisk i lodtrækningen om 10 x gavekort til en værdi på op til 500 kr.