Forsvaret

Forsvaret er en anderledes arbejdsplads med ca. 20.700 ansatte – både med og uden uniform. Vi er en af Danmarks største og mest komplekse offentlige institutioner med ansatte inden for alle faggrupper – og mange af dem har hverken rang eller nummer.

Send en mail til Forsvaret og book et møde med én af disse (følgende) tre medarbejdere herunder

Mød Forsvaret på Teknologiens Jobtræf Online

Muligheder for dig

Har du overvejet en uddannelse, job eller en karriere i Forsvaret? Bliv klogere på dine muligheder her

En anderledes måde at lære på

Forsvaret ligner ikke nogen anden uddannelsesinstitution. Hverken fysisk eller mentalt. Her behøver et klasselokale nemlig ikke at have fire vægge – det kan ligeså godt være en grøftekant eller et åbent hav. Det er nemlig i virkeligheden, at den boglige viden står sin prøve. Du får ikke kun et sæt faglige kvalifikationer, men også faglige og menneskelige kompetencer.

Gør karriere i forsvaret som ingeniør

Hør om hvordan du som ingeniør kan bruge uddannelserne Våben- og Elektronikteknisk officer (VEO) og Maskinteknisk officer (MAS) i Søværnet til at bane vejen for din karriere i Forsvaret.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT

JOBTRÆF QUIZZEN - DELTAG OG VIND!

Test din viden og lær virksomhederne at kende, måske det bliver din fremtidige arbejdsplads? Svar rigtigt på 6/6 spørgsmål, og deltag automatisk i lodtrækningen om 10 x gavekort til en værdi på op til 500 kr.