Hofor A/S

HOFOR er Hovedstadsområdets Forsyningsselskab. Vi leverer vand, fjernvarme, bygas og fjernkøling samt opfører vindmøller og afleder spilde- og regnvand.

Vil du connecte og/eller booke et møde?

Vi er med dig døgnet rundt

Muligheder for dig

Se vores ledige stillinger og bliv klogere på en karriere i HOFOR.

Vi vil skabe bæredygtige byer

Hvordan indretter vi vores byer, så de er klar til et ændret klima med mere regn? Hvordan passer vi bedst på grundvandet, så de næste generationer også kan få rent vand i hanerne? Hvordan gør vi København til verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025?

Disse store udfordringer og mange flere kan du være med til at finde løsninger på med et job hos HOFOR.

I HOFOR deler vi en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger. Vi sørger for rent vand, spildevands­afledning, fjernvarme, fjernkøling, vindenergi og bygas til hovedstads­området. Det stiller store krav til vores løsninger.

Skal vi lykkes, kræver det teknologi og faglig viden i verdensklasse. Derfor søger vi altid dygtige medarbejdere. Til at løfte de mange spændende opgaver i HOFOR er vi over 1300 engagerede medarbejdere, hvoraf omtrent 250 er ingeniører og 100 er IT professionelle 

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer her

Fokus på faglig udvikling

I HOFOR har vi stort fokus på medarbejderudvikling. Du får løbende mulighed for at tilegne dig nye færdigheder, fordi vi prioriterer kompetenceudvikling højt. Eksempelvis er det tredje år i træk, at en ingeniør fra HOFOR er blevet kåret til Berlingskes Talent 100 – listen over de 100 største talenter i dansk erhvervsliv.

HOFOR har en karrieremodel, der med tre forskellige spor lægger op til, at du kan gøre karriere inden for følgende områder: Leder, Projektleder eller Specialist. Men karrieremodellen får du en ramme med muligheder for at realisere dine ambitioner og potentiale.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til virksomheden kan du kontakte dem her ved at trykke på knappen

KONTAKT