Energinet

Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed under Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet. Vi ejer og udvikler el- og gasnet i Danmark for at indpasse mere vedvarende energi, opretholde forsyningssikkerhed og sikre lige markedsadgang til nettene.

energinet-png-logo

SE FILM OM ENERGINETS VISION

Muligheder for dig

Læs mere om Energinets arbejdsplads, dine muligheder og se vores ledige jobs

GRØN ENERGI FOR EN BEDRE VERDEN

Hver dag arbejder vi i Energinet med at designe, vedligeholde, udvikle og udbygge energisystemer, der vil gøre det muligt at bruge vedvarende energi til alt. I Danmark og globalt. 

Hos Energinet har vi mange muligheder for nyuddannede og studerende – både faste stillinger, Energinets 2-årige graduateprogram, praktikstillinger, studentermedhjælperstillinger og studiesamarbejder.

Som nyuddannet i Energinet er du garanteret fokus på din faglige og personlige udvikling. Der er stor tillid til dig, og du får hurtigt ansvar for egne opgaver/projekter.

Med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder vi hver dag for, at vi når i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

KONTAKT

  • Tonne Kjærsvej 65, 7000 Fredericia
  • Pederstrupvej 76, 2750 Ballerup
  • Tlf.: +45 2099 0679