Skip to content Skip to navigation

Jobtræf Aarhus er for dig!

English version
 

Mød Danmarks stærkeste virksomheder

Jobtræf Aarhus er Ingeniørens gratis karrieremesse for ingeniør- og maskinmesterstuderende samt cand.scient.er i Aarhus samt Midt- og Nordjylland. Flere end 50 af Danmarks største ingeniørvirksomheder er samlet på messen og giver dig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål.
 
Messen er kort sagt for alle tekniske og videnskabelige studerende, der ønsker at starte deres karriere det helt rigtige sted.
 
Jobtræf Aarhus finder i år sted den 2. november 2016 på Ingeniørhøjskolen i Aarhus, Navitas.
 
Yderligere informationer om Jobtræf Aarhus 2016 offentliggøres løbende.
 
Kontaktinfo / arrangør:
Mediehuset Ingeniøren - Nicoline Mohr Thygesen - nmt@ing.dk - 2236 9775
 
 

Se billeder fra Jobtræf Aarhus 2015

Se video fra Jobtræf Aarhus 2015


Studerende

Martin Andersen
Studerer til maskiningeniør, Navitas, Aarhus
 ”Det er vildt spændende at være på Jobtræf Aarhus, fordi jeg kan komme tættere på de produkter og ikke mindst teknikken bag, som virksomhederne producerer.” 
 ”Jeg er på Jobtræf Aarhus for at finde en praktikplads og måske også et kommende job.”
 
Rasmus Brix
Specialestuderende indenfor byggeri, Navitas, Aarhus
 ”Jeg er på Jobtræf i dag, fordi jeg skal skrive speciale til foråret om off-shore konstruktioner, og derfor gerne vil blive klogere på, hvor jeg efterfølgende kan søge job.” 
 ”Det er virkelig spændende at møde virksomhederne på Jobtræf og sætte ansigt på – det giver noget helt andet end bare at tjekke deres hjemmesider.”
 ”Jeg håber på, at Jobtræf kan give mig nogle kontakter hos relevante virksomheder, der måske kan føre til et job.”
 
 

Virksomheder

Jeppe K. Quortrup, Junior Consultant, Systematic:

“Vi er med på Jobtræf for at skabe opmærksomhed omkring virksomheden og for at finde kandidater til vores jobopslag. Vi søger både praktikanter og nyuddannede til fastansættelser.” 
”Vi har mødt mange dygtige og engagerede studerende på Jobtræf, som er interesserede i at søge jobs hos os.” 
”På Jobtræf har vi fået et bedre indblik i, hvad de studerende er optagede af, og hvad de søger i et fremtidigt job. Med det kendskab kan vi justere de ting, vi kan tilbyde, så vi er interessante at søge job hos.”
 

 
Søren Kamdahl, ansvarlig for HR & Rekruttering, Novo Nordisk:
”Vi er på Jobtræf Aarhus, fordi vi gerne vil nedbryde de barrierer, der ofte er mellem virksomheden og de jobsøgende studerende.”
”Vi synes, Jobtræf er en fantastisk mulighed for at møde kandidaterne, få en god snak med dem og fortælle om mulighederne i Novo Nordisk.”
”Vi bruger Jobtræf til at lytte til de studerende og blive klogere på, hvad der er vigtigt for dem – det bruger vi i vores rekrutteringsarbejde.”
”På Jobtræf møder vi en bred vifte af studerende, der er meget engagerede og har en holdning til det, de laver. De spiller mange spørgsmål, er meget kritiske og super nysgerrige.”
”Jeg har ikke tal på, hvor mange studerende vi har mødt på Jobtræf Aarhus, men jeg vil gætte på 6-700. Vi har mødt rigtig mange.”
”Deltagelse på Jobmesser er en afgørende del af vores strategi, fordi vi får muligheden for at komme rigtig tæt – og fordi de studerende kan spørge os om alt.”